Contact

Contact

Ai o întrebare pentru noi sau vrei să ne trimiți un mesaj?

Completează formularul de mai jos, iar noi îți răspundem prin e-mail în cel mai scurt timp posibil.

Date companie:

SC ANTIBIOTICE SA
Str. Valea Lupului nr.1, Iasi 707410, Romania

Despre Antibiotice

Antibiotice este unul dintre cei mai importanți producători români de medicamente generice care continuă să susțină, să ajute și să trateze generații de oamenii.

De la penicilina produsă în 1955 până astăzi, compania a fost alături de fiecare generație
în menținerea și restabilirea sănătății.

Antibiotice dezvoltă și produce medicamente generice pentru o arie vastă de patologii, totul condus de grija pentru pacient, pentru siguranța și sănătatea sa.

Contact Clafen

Din 1957 fabricăm medicamente pentru tratamentul local al durerii musculare și osteoarticulare.

De peste 25 de ani dezvoltăm brandul Clafen și venim în sprijinul pacienților din România cu cea mai complexă și diversificată gamă de medicamente destinată ameliorării durerilor locale musculare și osteoarticulare, având ca substanțe active două săruri de diclofenac și multiple forme farmaceutice.

Întrebări frecvente

Clafen rapid gel conţine substanţa activă diclofenac dietilamină care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) și este destinat administrării pe piele.
Clafen rapid este indicat în ameliorarea durerii, edemului şi inflamaţiei locale. Eficient în dureri din traumatisme (entorse, luxații) și in dureri reumatismale.

Masajul poate accelera viteza de pătrundere în piele a diclofenacului dietilamină.

 

Scade timpul de recuperare a funcţiei motorii.

 

Clafen rapid este recomandat pentru adulți, adolescenți cu vârsta de 14 ani şi peste, pentru ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în: – traumatisme ale ţesuturilor moi: traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, de exemplu luxaţii, entorse, echimoze, dureri de spate; – forme localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (de exemplu epicondilită laterală), bursită, sindromul umăr-mână şi periartrită;
Dacă acest medicament este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, consultaţi-vă cu medicul dumneavoastră.
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Clafen rapid poate fi utilizat în cel mult 12 săptămâni după prima deschidere a tubului.

Clafen

Gamă complexă de medicamente pentru ameliorarea durerii locale

Clafen rapid 

Clafen forte

Clafen gel

Clafen cremă