Despre Clafen

Despre noi

Despre Clafen

De peste 25 de ani dezvoltăm brandul Clafen.

 

Diversificând gama venim în sprijinul pacienților pacienților din România cu cea mai complexă gamă de medicamente destinată ameliorării durerilor locale musculare și osteoarticulare, având ca substanțe active două săruri de diclofenac și multiple forme farmaceutice.

Misiune

Facem medicamentele valoroase mai accesibile ca mijloc de îngrijire a sănătății pentru pacienți, medici și farmaciști. Ne punem întotdeauna forța în slujba celor care au nevoie de sprijinul nostru.

Viziune

Spiritul hipocratic ce îndrumă practica medicinii și farmaciei ne ghidează și nouă acțiunile. Suntem cinstiți, umani și preocupați de modernizarea activității și produselor noastre. Credem ca un medicament valoros nu este neapărat unul scump, ci unul pe care oamenii și-l pot permite și care ne aduce un câștig rezonabil. Un câștig ce îi satisface pe acționarii noștri, iar nouă ne permite sa țintim performanță, investind continuu în oameni, tehnologie și parteneriate alese cu exigență.

Valori

Prețuim eficiență, cunoașterea și spiritul de cooperare, care ne permit să fim orientați către nevoile mereu în schimbare ale clienților și consumatorilor noștri.


În compania noastră punem omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit. Ne recunoaștem reciproc rostul și valoarea, ceea ce ne leagă unii de alții și ne dă putința de a depăși limitele și obstacolele.


Ca oameni ne pasă de cei din jurul nostru, căutăm să le fim aproape și ne gândim permanent cum săa îmbunătățim lucrurile care sunt importante pentru ei.

Dureri | Clafen

Despre Antibiotice

Antibiotice este unul dintre cei mai importanți producători români de medicamente generice care continuă să susțină, să ajute și să trateze generații de oamenii.

De la penicilina produsă în 1955 până astăzi, compania a fost alături de fiecare generație
în menținerea și restabilirea sănătății.

Antibiotice dezvoltă și produce medicamente generice pentru o arie vastă de patologii, totul condus de grija pentru pacient, pentru siguranța și sănătatea sa.

Contact Clafen

Din 1957 fabricăm medicamente pentru tratamentul local al durerii musculare și osteoarticulare.

De peste 25 de ani dezvoltăm brandul Clafen și venim în sprijinul pacienților din România cu cea mai complexă și diversificată gamă de medicamente destinată ameliorării durerilor locale musculare și osteoarticulare, având ca substanțe active două săruri de diclofenac și multiple forme farmaceutice.

Clafen

Gamă complexă de medicamente pentru ameliorarea durerii locale

Clafen rapid 

Clafen forte

Clafen gel

Clafen cremă