FAQ

FAQ

Întrebări frecvente

Clafen rapid gel conţine substanţa activă diclofenac dietilamină care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) și este destinat administrării pe piele.
Clafen rapid este indicat în ameliorarea durerii, edemului şi inflamaţiei locale. Eficient în dureri din traumatisme (entorse, luxații) și in dureri reumatismale.

Masajul poate accelera viteza de pătrundere în piele a diclofenacului dietilamină.

 

Scade timpul de recuperare a funcţiei motorii.

 

Clafen rapid este recomandat pentru adulți, adolescenți cu vârsta de 14 ani şi peste, pentru ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în: – traumatisme ale ţesuturilor moi: traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, de exemplu luxaţii, entorse, echimoze, dureri de spate; – forme localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (de exemplu epicondilită laterală), bursită, sindromul umăr-mână şi periartrită;
Dacă acest medicament este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, consultaţi-vă cu medicul dumneavoastră.
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Clafen rapid poate fi utilizat în cel mult 12 săptămâni după prima deschidere a tubului.

Clafen

Gamă complexă de medicamente pentru ameliorarea durerii locale

Clafen rapid 

Clafen forte

Clafen gel

Clafen cremă